Linjevägen 86, 913 42 Obbola

Vår styrelse

Michael Wiklund
Ordförande
Michael är en riktig eldsjäl inom Obbolas föreningsliv och ger all sin tillgängliga tid till barn- och ungdomsidrotten samt nu även till Nätet och Obbola Folkets Hus. Vi är tacksamma och glada över att ha Michael som ordförande i vår förening!
Kontakt via e-post
Arnica D. Bäckström
Ledamot
Arnica brinner för möjligheten att skapa roliga aktiviteter för Obbolas innevånare och tar sig an allt från eventplanering och grafisk design till bartenderrollen med samma entusiasm.
Kontakt via e-post
Thomas Rolén
Ledamot
Thomas är den som suttit längst av alla i styrelsen för Nätet och hans gedigna kunskaper om Obbola Folkets Hus är oslagbara. Det är även Thomas som starkt och tryggt leder renoveringsprojekten i byggnaden.
Kontakt via e-post
Petri Koukkari
Ledamot
Petri bidrar till styrelsenmed sitt ständigt glada humör och sitt engagemang närhelst det behövs. Petri har suttit i styrelsen sedan flera år och engagerar sig för ett bevarat Folkets Hus och ett levande och aktivt samhälle.
Kontakt via e-post
Gillis Brink
Ledamot
Gillis är en engagerad styrelsemedlem som inget hellre vill än att Obbola Folkets Hus får finnas kvar, rustas upp och användas av så många som möjligt. Gillis har alltid nära till ett leende och hugger friskt in när det behövs lite extra muskler.
Kontakt via e-post
Richard Desiatnik
Suppleant
Richard har ett brett tekniskt kunnande och är även aktiv på många olika sätt. Vurmar för skärgården och dess utveckling och är även aktiv i flera olika styrelser. Tvekar inte att hugga i när det behövs och tar gärna på sig sina dräkter för att samla in pengar till barnorganisationer.
Kontakt via e-post