Linjevägen 86, 913 42 Obbola

Om Nätet

Organisationsnummer: 769611-5935

Föreningens ändamål

• Föreningen Nätet ska bedriva och inspirera till verksamhet som främjar Obbolas ekonomiska, sociala och kulturella utveckling.
  • Förvalta Obbola Folkets Hus och tillhandahålla ändamålsenliga lokaler för uthyrning till medlemmar, privatpersoner och sammanslutningar i Obbola med omnejd.
  • Till medlemmar och hyresgäster erbjuda och sälja fika, mat och tillhörande drycker vid olika typer av sammankomster.
  • Föreningen skall vara religiöst och politiskt obunden.

Vad är Nätet Ekonomisk Förening i Obbola?

Föreningen Nätet- Ekonomisk Förening i Obbola är en anrik förening som vill verka för ett levande Obbola där Obbola Folkets Hus bildar en naturlig mötespunkt. Föreningen vill vara en naturlig och viktig samarbetspartner för alla Obbolabor och för att det ska vara möjligt behövs fler medlemmar, såväl aktiva som stödmedlemmar. Nätet finns till för alla boende i Obbola och föreningen behöver ditt
stöd för att kunna fortsätta existera.

Varför ska jag bli medlem i Nätet?

• Du stödjer och hjälper bygden i Obbola
  • För att Obbola Folkets Hus ska finnas kvar som en samlingspunkt i byn, men även för att det ska finnas en värdefull mötesplats för våra ungdomar , ungdomsgården Alcatraz.
  • Folkets Hus är i behov av stora insatser både ekonomiskt och arbetsmässigt för att kunna fortsätta existera; varje krona och arbetstimme är värdefull.
  • För att kunna administrera och driva skärgårdens stora event, Obbola marknad, helgen innan midsommarhelgen.
  • Fler medlemmar innebär fler trevliga aktiviteter i Obbola, såväl offentliga evenemang som loppisar, julgransplundringar etc samt medlemsevent så som medlemspubar till lägre kostnad.
  • Kunna göra fler roliga aktiviteter för byns barn. Fler medlemmar skapar fler möjligheter.

Hur blir jag medlem?

För att ansöka om medlemskap gör man en inbetalning på (Handelsbanken) Bankgiro nr 5013-6894 eller Swisha till 1235014899.

OBS! Kom ihåg att skriva namn och personnummer. Du kan även skicka din medlemsansökan direkt från vår hemsida.

Kostnad för medlemskap är 100 kr per person och kalenderår. Medlem ska vara fyllda 18 år.

Har du förslag på aktiviteter?

Föreningen Nätet i Obbola har många olika aktiviteter under året och skulle vilja ha möjlighet att anordna ännu fler. Har du något roligt förslag och/eller är du intresserad av att hjälpa till? Maila ditt förslag eller dina tankar till oss.