Linjevägen 86, 913 42 Obbola

Giro de Obbola 2019

Giro de Obbola 2019

Efter Giro de Obbola 2018 hade vi en liten undersökning kring vad du tyckte om arrangemanget och vad vi kunde förbättra.Då 2018 var första året som vi i Nätet anordnade Giro de Obbola så hade vi ingen tidigare information kring vem som gjort vilken maträtt eller vilken man varit hos. Dessutom så slumpade databasen vem som skulle till vilken och tyvärr visade det sig att vissa träffade samma par (trevligt i sig men tanken är ju att träffa andra och nya bekantskaper).Detta är några av de förändringar som du kommer märka i och med Giro de Obbola 2019:
  • Anmälningsformuläret kommer att ändras för att göra det enklare kring eventuella allergier
  • Tiderna för maträtterna kommer korrigeras
  • Vi kommer se över informationen i breven och fixa kuvert för varje brev
Om du känner att du gärna skulle vilja hjälpa till med arrangemanget så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.Giro de Obbola 2019 är nu planerad till den 21 september