Linjevägen 86, 913 42 Obbola

Tävling – vinn middag för 10 personer!

Tävling – vinn middag för 10 personer!

Tävla om en middag för upp till 10 personer!

Nu har du chansen att vara med i vår tävling och vinna en trerätters middag för dig själv och upp till 9 vänner på Folkets Hus i Obbola! 

 

För att delta i vår tävling gör du enligt följande:

  1. Gilla Föreningen Nätets facebooksida 
  2. Fota eller filma (max 30 sekunder) på temat “Min Obbola marknad”.
  3. Dela ditt tävlingsbidrag (fotot eller filmen) på facebook och/eller instagram med följande hashtag #minobbolamarknad2018 (se till att inlägget är offentligt så vi kan se det).

Denna tävling pågår från och med torsdagen den 7 juni till och med söndagen den 17 juni klockan 15.00.

Du får gärna tagga vänner du vill ta med dig på middagen samt dela detta inlägg så fler får chans att vara med och tävla!

Vinner gör den bild som bäst tilltalar juryn på grund av att den är vackrast, roligast, mest unik eller genuin etc. Motivering kommer att ges.

 

Det finstilta

Middagen är på Folkets Hus i Obbola och för upp till 10 personer. Menyn bestäms av kocken. Middagen bokas i samband med något av de event som anordnas av föreningen Nätet innan Obbola marknad 2019.

Varje deltagare får skicka in max 2 bidrag. Medlemmar i föreningen Nätet får skicka in max 4 bidrag var.

Varje deltagare ansvarar själv för att innehållet i dennes tävlingsbidrag ej går i strid med gällande lagar och regler.

Föreningen Nätet och Folkets Hus i Obbola förbehåller sig rätten att använda inskickade bidrag på webben, i sociala medier eller vid marknadsföring. Fotografen krediteras vid användning av bidragen.

Juryn består av personer från styrelsen i föreningen Nätet och juryns beslut kan inte överklagas. Nätets styrelse samt deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Om vinnaren inte hämtar ut sin vinst innan marknadsfesten i samband med Obbola marknad 2019 förfaller den utan ersättning till vinnaren.

Vinnaren presenteras på scenen vid Folkets Hus Obbola söndagen den 17 juni klockan 16.00 under Obbola marknad 2018 samt senast under efterföljande vecka på Nätets hemsida.

Tävlingsdeltagaren ska vara minst 18 år fyllda och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Fota och vinn!